Back home - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Sander Weerden - WaarBenJij.nu Back home - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Sander Weerden - WaarBenJij.nu

Back home

Door: Sander

Blijf op de hoogte en volg Sander

17 November 2008 | Nederland, Groningen

Hee allemaal!

Na een mooi afscheid was het drie dagen geleden tijd om weer naar huis te gaan. Na opnieuw een lange vlucht van ongeveer 28 uur was ik weer terug in Dusseldorf. Echt heel leuk om iedereen eindelijk weer te zien! Ik ben nu weer lekker aan het chillen in Groningen (wat ik toch wel gemist heb, een mooi stadje) en ga in de loop van de week weer terug naar Enschede, lekker weer mn studentenleventje oppakken. Een nieuw jaar, een nieuwe kamer, ik heb er zin in!

De afgelopen drie maanden waren echt top en had ik echt niet willen missen. Ik heb zoveel geleerd over cultuur mezelf en het land, echt geweldig. Ik heb dingen gedaan die ik nooit meer zal vergeten.

Kortom een onwijs mooie ervaring! Kan het iedereen aanraden ;) Ik zie jullie allemaal snel weer

Sander

• 17 November 2008 - 13:02

Rick:

Welkom terug, neger!

• 17 November 2008 - 17:16

Harm En Janna:

Welkom thuis en nog gefeliciteerd met je verjaardag.