In Palau!
Door: Sander
Blijf op de hoogte en volg Sander
21 Augustus 2008 | Palau, Koror Town
Hier weer even een berichtje, voor het eerst uit: Palau! Sinds Dubai is er weer veel gebeurd. In Manilla moest ik 14 uur wachten maar uiteindelijk ben ik terecht gekomen on een soort van 'Dayroom'. Een kamertje van 1,5 bij 2,5m met een bed een douche en internet! Superchill dus, want 14 uur in een stoel zitten is niet echt relaxed. Vervolgens mijn laatste vlucht gepakt naar Koror. Van boven is het ieland echt zo mooi, echt niet te beschrijven. Je ziet als je aan komt vliegen al het koraal. Het eiland is helemaal groen van de jungle, vol met bergen en overal waat je kijkt is zee! Eenmaal aangekomen op Koror werd ik opgehaald door Bernie en haar dochter en reden over de weg, vol met diepe gaten, naar haar huis. Onderweg nog even uit eten geweest, ze wilden graag dat ik geen honger zou hebben :P Het huis van Bernie is geweldig. Het is een enorm huis gemaakt van hout dat direct aan de zee staat. Er is een grote veranda waar eigenlijk iedereen de hele dag leeft en vanwaar ik nu ook dit berichtje typ. Zittend hier heb ik een uitzicht over de practige zee met allemaal verschillende kleuren blauw, de palmbomen en Babeldaob, het grootste eiland van Palau waar ook de staat is waar ik kom te werken, Ngatpang. Ik heb hier de mooiste kamer gekregen met hetzelfde uitzicht als de veranda. 's Avonds als je hier ligt hoor je de zee, beesten en wind. Maandag ga ik voor het eerst naar de staat toe om te praten over wat voor projecten er zijn en wat men graag wil dat ik ga doen hier, ik ben benieuwd! Maar voorlopig ga ik dus nog even genieten van mijn vakantie :p lekker zwemmen in een zee van 30 graden, chillen op de veranda en de boel een beetje verkennen.
Ik heb een aantal foto's van de eerste dagen op de site gezet om jullie een beetje een indruk te geven hoe het hier is.
Jullie horen snel weer van mij. Leuk trouwens dat zoveel mensen een berichtje achterlaten!
Groetjess
Sandera
21 Augustus 2008 - 08:25
Esther:
Wauw wat een topuitzicht! Ben nu al jaloers, hier is het grijs en regent het.. Ook een prima kamertje! Heel veel plezier daar lief!
xxx -
21 Augustus 2008 - 09:31
Koen:
Inderdaad wat een uitzicht zeg, stukke beter dan mij (schrale) bomen hiero! Heb je gister wel gemist tijdens eerst introparty, maar je zal je daar ook vast vermaken! Succes met "werken" -
21 Augustus 2008 - 10:12
Michiel:
nice. volgens mij kun je na je gesprek over die projecten ook nog wel blijven genieten van je vakantie ;) -
21 Augustus 2008 - 10:58
Kjell:
dat ziet er zeker chill uit!! en die intro heeft koen wel gelijk an! maar dat kom je maar mooi weer inhalen over een paar maand;) -
21 Augustus 2008 - 11:41
Mok:
Jezus kerel super chill daar dus! En je mist hier inderdaad een supersjiek feestje maar dat halen we wel weer in als je hier woont ;-)
kusje hoi -
21 Augustus 2008 - 12:18
Papa:
Super zeg, wat een uitzicht en wat een temperatuur van het water lijkt mij ook wel lekker om in te zwemmen Geniet er deze week nog even van dan kun je volgende week aan de bak Groetjes van mams en paps -
21 Augustus 2008 - 13:50
Jos & Lin:
Joooh bro,
Ziet er super chill uit! Daar had ik ook wel een paar weekjes vakantie willen vieren. Geniet deze dagen er nog een beetje van en ervaar straks het "werk-leven."
Natuurlijk verwachten we nog veeeel meer foto's!
Succes
greetz big b. & little L. -
21 Augustus 2008 - 14:38
Benjamin:
Hey Sander,
leuk dat er uiteindelijk bent. Ik wil ook heel graag weer terug naar Palau.
Geef Bernie, Esel en Bill (als hij terug is uit Bijing) groeten van mij! -
21 Augustus 2008 - 15:02
Rick:
Klinkt gezellig :p hier is het inderdaad wat minder warm!
Heeft Michiel je al van de brief van Asa verteld? Je moet 25 euro betalen voor de schoenen die je niet hebt ingeleverd ;) Voor meer info: Michiel
Veel plezier met je vakantie!
Gr's Rick -
21 Augustus 2008 - 19:50
Bernadette:
Ziet er allemaal heel mooi uit. Geniet van het weer, het water en de omgeving. Tot je volgende berichtje.
Jan & Bernadette -
22 Augustus 2008 - 07:44
Mama:
lieve sander wat een bofkont ben jij op zo`n mooi eiland en met zulke lieve mensen om je heen, geniet ervan. -
24 Augustus 2008 - 14:13
Harm En Janna:
ben jaloers!!!!!!!!!!! -
25 Augustus 2008 - 11:13
Jan En Inge:
Hallo Sander,
We hoorden van je ouders dat je in Palau bent.In atlas opgezocht.Tjonge wat een eind weg.Het ziet er daar prachtig uit!!!
Wij wensen je heel veel plezier!!
Groetjes van Jan en Inge