Eerste stop, Dubai!
Door: Sander
Blijf op de hoogte en volg Sander
19 Augustus 2008 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Na een week uitstel is mijn reis dan toch eindelijk begonnen!
Gisteravond om negen uur vertrokken uit Düsseldorf en nu aan het wachten op de aansluitende vlucht naar Manila.
Ik had al gehoord dat Dubai erg chique en luxe is, maar dat is nog erg zwakjes uitgedrukt. De main hall is vol met luxe winkels (goud, diamanten hippe snufjes), dikke auto's, technologie en rijke mensen. niet uit te drukken. Verder is te zien dat Dubai echt een doorvoerhaven van mensen is geworden, je komt werkelijk elke nationaliteit hier tegen.
Over een aantal uur vertrekt mijn vlucht naar Manila, daar moet ik dan twaalf uur wachten. Tijd genoeg dus voor een volgend berichtje en misschien wel wat foto's!
19 Augustus 2008 - 08:31
Koen:
Lekker ding!!
Lekker aan het shoppen dus? Maar week vertraging?? Had ff gezegd, hadde we nog mooi kunnen pilsen avondje. Maar goeie reis verder he en veel plezier met wachten in Manilla!
check je (3 maandjes) spater -
19 Augustus 2008 - 08:35
Michiel:
Neem je dus wel even wat moois mee voor ons uit Dubai ;) missen je tuurlijk super veel :D groente
Michiel en Alex -
19 Augustus 2008 - 09:06
Annemarie:
Hey Sander!
Veel plezier daar! Ja Dubai is een gekkenhuis, die lui weten echt niet wat ze met hun geld aanmoeten... Hoop dat je reis goed verloopt en veel plezier op Palau, hou ons op de hoogte! -
19 Augustus 2008 - 09:37
Kjell:
Dat is wel nice,
je bent eindelijk op vakantie dus;)
post die foto's maar ff!
later -
19 Augustus 2008 - 15:19
Big Bro & Lin:
Hey little bro,
Klinkt allemaal erg gaaf! Lijkt me ook wel een keer stoer om te bewonderen maar wij moeten het maar eerst even met jouw foto's doen.
Have a nice (next) trip en we houden je in de gaten.
Suc6
Bro & (aanhang)sis -
19 Augustus 2008 - 18:55
Bernadette:
Klinkt allemaal heel goed. Wij zijn benieuwd naar de foto's.
Goede reis verder en tot je volgende berichtje!
Jan en Bernadette -
19 Augustus 2008 - 20:08
Marielle:
Hee Sander,
Op dit moment zit je vast weer in de lucht of ben je zelfs al in Manilla, hoop dat je een goede reis hebt gehad! Ben benieuwd naar je foto´s!!
kus -
20 Augustus 2008 - 17:46
Pap En Mam:
Hoi San,
Aangekomen in Palau, super gaaf volgens jou!
Veel plezier en geniet er van.
kus pap en mam.